Ας μιλήσουμε για την/τον συγγραφέα που έχεις μέσα σου.

 



Για να είσαι στη λίστα των ανθρώπων που λαμβάνουν τις ενημερώσεις μου είμαι σίγουρη πως έχεις μεγάλα όνειρα.

Ξέρω πολύ καλά πως θέλεις να γράψεις ένα μυθιστόρημα, μια ιστορία, που θα σαγηνεύσει τις καρδιές και το μυαλό πολλών ανθρώπων.

Και ξέρω πως ένας από τους λόγους που αυτό το όνειρο δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη, είναι γιατί νιώθεις πως έχεις "κολλήσει".

Ίσως να αναβάλλεις τη συγγραφή διαρκώς. Ίσως να αντιμετωπίζεις έλλειψη χρόνου ή μπορεί να βιώνεις το λεγόμενο writer's block.

Όποια κι αν είναι η "δικαιολογία" σου, έχω ένα απλό (αλλά πολύ ανατρεπτικό) μήνυμα για σένα σήμερα: Πίστεψέ με, δεν έχεις "κολλήσει", γιατί...

Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί...
Το να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα που θα καθηλώσει αναγνώστες ανά τον κόσμο.
Το να εκδώθει το μυθιστόρημά σου από έναν εκδοτικό οίκο που θαυμάζεις και μάλιστα με όρους συμβολαίου που είναι σύμφωνοι με τους προσωπικούς σου στόχους για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.
Ή το να κρατήσεις στα χέρια σου το βιβλίο σου τυπωμένο, με το όνομά σου στο εξώφυλλό του και την φωτογραφία σου δίπλα στο βιογραφικό του συγγραφέα.

...είναι κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί.

Αλλά θα πρέπει να κάνεις "την δουλειά" και τα βήματα που απαιτεί αυτή η διαδρομή.

Οι συγγραφείς που έχουν εκδώσει με επιτυχία τα μυθιστορήματά τους γνωρίζουν τα "μυστικά" του να ολοκληρωθεί η συγγραφή, η επιμέλεια και η επιτυχημένη έκδοση/προώθηση ενός μυθιστορήματος.

Κι αυτό που χρειάζεσαι είναι το πλάνο αυτών των συγγραφέων που σήμερα θαυμάζεις και γνωρίζουμε όλοι τα καταπληκτικά μυθιστορήματά τους, χρειάζεσαι τον τρόπο που σκέφτονται και "στέκονται" απέναντι στην Ταυτότητά τους ως Συγγραφείς, αλλά και σε κάθε βιβλίο τους χωριστά, και χρειάζεσαι το "σύστημά" τους.

Εκείνο το σύστημα που τους επιτρέπει:
Να γράφουν ολοκληρωμένα και με ποιότητα best seller το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά τους.
Τους επιτρέπει να το εκδώσουν και να το προωθήσουν με επιτυχία και σύμφωνα με τους προσωπικούς τους στόχους και φιλοδοξίες.
Τους επιτρέπει να έχουν αναγνώστες σε αναμονή πριν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου τους.

monopatipoihsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου